Mediátor képzés

SZERVEZET-
ÉS KÖZÖSSÉG-
FEJLESZTÉS,
MEDIÁCIÓ
ÉS KÉPZÉS

Kiknek ajánljuk a mediátor képzést?

A konfliktuskezelő, mediációs alapképzést ajánljuk mindenkinek, aki az életében felmerülő konfliktusokra nem mint szükséges, elkerülendő rosszra, hanem mint a változás, gyógyulás és új képességek kifejlesztésének lehetőségére szeretne rátekinteni. Ajánljuk ezen kívül mindazoknak, akik mediációval, vagy a konfliktuskezelés bármilyen egyéb más formájával (moderáció; coaching; szociál-terápia, konfliktusmanagement) kívánnak foglalkozni. Mivel a vezetői képességek átfogó területeinek egyike a mediációs és coaching képesség, a képzést kifejezetten ajánljuk azoknak, akik vezetőként dolgoznak bármilyen szervezetben.

A leggyakoribb jelek egy vállalkozásnál, ahol segít a mediáció: motivációs problémák, kommunikációs nehézségek, közömbösség, költségvetési hiány, magas fluktuáció, innovációs problémák, csökkenő kreativitás
 

AZ ALAPTANFOLYAM RÉSZLETEI

HALADÓ TANFOLYAM RÉSZLETEI

Milyen metodikát használunk a mediátor tanfolyamunkon?

A mediátor képzés a tapasztalati tanulásra alapul. A megtapasztaltakat dolgozzuk fel közösen és hozzuk kapcsolatba a konfliktus, illetve a konfliktuskezelés témakörével. A képzési tematikához hozzátartoznak előadások, csoportmunkák, megfigyelési-, művészeti-, és  mozgásgyakorlatok.

A képzés az Igazságügyi Minisztérium által elfogadott.

VISSZA A KÉPZÉSEK OLDALRA

Miért kerekebb a világ egy képzett mediátor számára?

Mert mindannyiunk életében jelen vannak a konfliktusok, melyeket sokszor észre sem vesszük éppen ezért egyáltalán nem, vagy rosszul kezeljük. Egy képzett mediátor érti a konfliktusok miben létét, meg tudja fogalmazni a problémát, és mielőtt elmélyül a konfliktus, képes annak konstruktív kezelésére. Ez a tudás óriási előnyt jelent a mindennapokban. A munkahelyen és a családon belül egyaránt. Egyre több cég ismeri fel, hogy a belső és külső konfliktusok kezelésének igen hatásos módszere a mediáció, így a képzett mediátorok álláskeresés során is előnyt élveznek. Különösen fontos a mediációs képzés a HR területen dolgozók számára.

Mennyibe kerül a mediátor képzés?

A 40 órás alapképzés és a szintén 40 órás haladóképzés ára egyaránt 100.000 Ft.

JELENTKEZÉS 
KÖVETKEZŐ
TANFOLYAMUNKRA