A CSAPAT

Antal Norbert

Szervezetfejlesztő, közösségfejlesztő

Szándékomban áll tenni a társadalom gyógyulásáért, egy újfajta, korszerű társadalmi életért a gazdasági és civil élet megújításán keresztül, alapul véve a korszerű szellemi értékeket.

Az üzleti világban eltöltött éveim alatt láttam, mennyire hiányoznak onnan az értékek és az emberközpontúság. A civil életben megtapasztaltak viszont azt a felismerést hozták, hogy ott kevesen tudnak gazdálkodni. Ezért feladatul tűztem ki magamnak, hogy hidat építek a két terület között.

Szándékunkban áll létrehozni egy olyan egészséges vállalkozást, mely azért van jelen a világban, hogy az emberi kapcsolatok megértésén, elmélyítésén és szellemi értelemben tudatosabbá tételén keresztül egy olyan jövön munkálkodjon, ahol az emberek és közösségek tudatosabban, mélyebb harmóniában és békében élnek.

Dr. Tiber Péter

Ügyvéd, mediátor, mediátor tréner.

Főként cégek, cégcsoportok részére végez jogi, és konfliktus kezeléssel kapcsolatos tevékenységet. Párkapcsolati, és családi konfliktusok megoldásában mediátorként nyújt segítséget.

Fotók: Millok Tamás

dr. Jeles Judit

Ügyvéd, mediátor vagyok. Családjoggal, gazdasági joggal, cégjoggal foglalkozok ügyvédként. A pereskedést, bár a jog érvényesítésének szép terepe, igyekszem elkerülni, és a vitás kérdéseket peren kívül, mediációban megoldani. Mediációt és azzal kapcsolatos jogi ismereteket is tanítok egyetemeken. Részt vettem a bírósági médiációval kapcsolatos jogalkotásban. A mediáció mindennapokban való alkalmazását missziómnak tekintem.

RÓLUNK ÍRTÁK